Wong wadon sing kabotan kepengin diculik

Nalika sampeyan jancok bocah-bocah wadon gedhe, dheweke bakal ngucapke matur nuwun marang sampeyan. Ajaib insatiable iki pengin aku meneng dheweke saben dina. Aku pancene tresna marang wujude, utamane nalika dheweke ana ing ndhuwur. Scone dheweke goyang banget.

2022-04-20 03:17:23 787 03:09
Kafka :