Babe karo bokong gedhe mlumpat ing pitik jago

Dheweke tak munggah ing doggy-gaya lan aku miwiti kanggo meneng dheweke lembab lan taut udan crack. Banjur dheweke munggah ing ndhuwur aku lan wiwit mlumpat ing wangku.

2022-03-16 02:23:22 1617 01:47
Kafka :