Bajingan tutuk saka pirang enom

Dheweke lying ing amben, lan aku ngaco dheweke tenggorokan lanang lan dheweke menehi kula unfathomable lisan-layanan nganti aku cum.

2022-05-12 02:36:24 497 04:28
Kafka :